Vill du arbeta som automationsingenjör?

Våra partner söker erfaren automationsingenjör med erfarenhet, är det dig vi söker?

 

Din framtida arbetsgivare:

 

Arbetsgivaren förser industriföretag i Sverige och övriga Norden med monteringslinjer, robotceller, specialmaskiner och automationsutrustning med inriktning mot monteringsprocessen. Vi åtar oss projekt med allt från utveckling, tillverkning och installation, till mindre maskiner, ombyggnationer samt serviceuppdrag. Vi arbetar med den senaste tekniken inom maskinkonstruktion, robot, vision och styrsystem. Med egen CNC-verkstad, stor montagehall samt alla kompetenser under samma hus är vi en komplett automation leverantör.

 

Beskrivning av tjänsten: 

 

Tjänsten innebär i första hand programmering och idrifttagande av automationsutrustning. Arbetsuppgifterna är bland annat att utveckla program, komplett eller delar, för PLC, PC, Robot, Vision, HMI och att aktivt delta i arbetet med att strukturera programmeringsarbete, avstämning mot kund, säljare och övriga i projekten, sammanställning av tekniska förutsättningar, vara delaktig vid idrifttagande och framtagning av dokumentations – och manual underlag. Som programmerare är du del av ett team som driver projekten framåt med gemensamma mål. Hos oss får du vara med och utveckla tekniska lösningar och maskin koncept, från förfrågan till installerad anläggning.

 

Bakgrund och personliga egenskaper: 

 

Som person bör man ha en hög servicekänsla och förmåga att samarbeta men även arbeta självständigt. Vi värdesätter engagemang, struktur och tror att du brinner för automation och teknik. Du bör ha minst 2-5 års erfarenhet från arbete inom automation. Har du erfarenhet från elkonstruktion är det positivt men inte ett krav. Vår styrka är våra duktiga medarbetare som vi kontinuerligt vill vidareutveckla antingen som spjutspets eller genom breddning av kompetensen.

 

Följande mjukvaror är ett krav eller meriterande: 

 

PLC:Siemens Tia Portal

 

Robot: ABB Robotics

 

Cognex vision system

 

Elkonstruktion inom Elprocad

 

 

Om anställningen

 

  •  Placeringsort: Alingsås
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  •  Tillträde: enligt överenskommelse
  •  Anställningsform: visstid

 

 

Om oss: 

 

Vi tror på rätt person på rätt plats.

Vi på Reformo Consulting är ett rekrytering och konsultföretag som älskar innovativa lösningar och personlig utveckling. Vi sätter värde på organisatoriska relationer mellan oss och våra uppdragsgivare för att tillse deras behov med precision vid varje tillfälle. Genom att involvera och engagera våra konsulter i er företagskultur skapar vi handlingskraft som gör skillnad. Vår verksamhet har ett evigt driv mot förbättring och tillväxt, detta göra oss till den långsiktiga partnern för er som vill lämna sitt fotspår på marknaden.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Reformo Consulting ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 7  April.Om du har fler frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchef Noah Piirainen-Olsson via mejladressen:

Noah@reformoconsulting.se

Ansök här