Vill du arbeta som svetsare?

Våra kundföretag söker erfarna Svetsare, är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter :

Då våra kundföretag utökar sin personalstyrka söker vi nu dig som har erfarenhet av svetsning! När du arbetar som Svetsare kommer du i första hand att svetsa detaljer i MIG/MAG och TIG. Utöver svetsningen kommer det också ingå efterkontroller, montering samt diverse verkstadsuppgifter i ditt arbete. Arbetstiden är förlagd till dagtid alternativt tvåskift.

Bakgrund och personliga egenskaper:

Vi söker dig som har relevant erfarenhet som svetsare, gärna inom tillverkningsindustrin. Du är kompetent i ditt hantverk och har god förmåga att läsa och följa ritningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i rostfritt stål men även manuellsvetsning i MIG/MAG och TIG.

Krav för denna tjänst är att du förstår svenska i tal och skrift.

Kvalitet och finish är mycket viktigt för dig och du trivs i en roll där du får arbeta med många olika produkter och själv hittar lösningar på olika problem. I övrigt ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbete i ett högt tempo.

Körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom kollektivtrafiken inte alltid matchar med arbetstiderna. Truckkort är meriterande men inget krav.

Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Om anställning:

• Placeringsort: Tranemo
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Anställningsform: visstid

Om Oss: 

Vi tror på rätt person på rätt plats. 

Vi på Reformo Consulting är ett rekrytering och konsultföretag som älskar innovativa lösningar och personlig utveckling. Vi sätter värde på organisatoriska relationer mellan oss och våra uppdragsgivare för att tillse deras behov med precision vid varje tillfälle. Genom att involvera och engagera våra konsulter i er företagskultur skapar vi handlingskraft som gör skillnad. Vår verksamhet har ett evigt driv mot förbättring och tillväxt, detta göra oss till den långsiktiga partnern för er som vill lämna sitt fotspår på marknaden.

 

Till den här tjänsten blir du anställd av oss på Reformo Consulting i Borås och stationerad hos kundföretaget. Anställningen inleds med en visstidsanställning. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 1 Maj. 

Om du har fler frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchef Noah Piirainen-Olsson via mejladress

Noah@reformoconsulting.se

Ansök här