Vill du arbete som produktionspersonal?

Vår kundföretag söker flera erfarna produktionspersonal med verkstadsvana, är det dig vi söker? 

 

Arbetsuppgifter :

 

När du arbetar som produktionspersonal och gjutare hos vår kund företag kommer du främst att producera olika produkter i komposit. Du kommer även hålla på med gjutning av kompositdetaljer och eftermontering av samma detaljer. Du kommer jobba i en flexibel produktion där du kan får möjligheten att utvecklas. Dessa kompositdetaljer tillverkas med hög precision och mycket god kvalitet. Arbetet kräver hantverkskänsla där arbetet består av relativt korta produktionsserier och upplevs som mycket omväxlande i ett relativt högt tempo. Du kommer att arbeta med andra drivna kollegor och tillsammans ni ser till att uppsatta mål genomförs under arbetsdagens gång. 

 

Bakgrund och personliga egenskaper:

 

Vi söker dig som har relevant erfarenhet som gjutning av kompositdetaljer och eftermontering av samma detaljer, gärna inom tillverkningsindustrin.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Som person har du en nyfikenhet och en vilja att lära. Vi söker dig som visar engagemang i ditt arbete och som tar ansvar för arbetsuppgifterna med stolthet, delaktighet och eget driv.
Du har en förmåga att se vad som behöver göras och du är noggrann i ditt arbete. Du är en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning och resultat.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annat industriarbete.

Körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom kollektivtrafiken inte alltid matchar med arbetstiderna. Truckkort är meriterande men inget krav, Har du vana med vattenjet robotar är det också meriterande men inget krav.

 

Om anställningen:

 

  • Placeringsort: Skene  
  • Tjänstgöringsgrad: heltid 
  • Tillträde: enligt överenskommelse 
  • Anställningsform: visstid

 

Om Oss: 

 

Vi tror på rätt person på rätt plats. 

Vi på Reformo Consulting är ett rekrytering och konsultföretag som älskar innovativa lösningar och personlig utveckling. Vi sätter värde på organisatoriska relationer mellan oss och våra uppdragsgivare för att tillse deras behov med precision vid varje tillfälle. Genom att involvera och engagera våra konsulter i er företagskultur skapar vi handlingskraft som gör skillnad. Vår verksamhet har ett evigt driv mot förbättring och tillväxt, detta göra oss till den långsiktiga partnern för er som vill lämna sitt fotspår på marknaden.

 

Till den här tjänsten blir du anställd av oss på Reformo Consulting i Borås och stationerad hos kundföretaget. Anställningen inleds med en visstidsanställning. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 1 Maj. 

 

Om du har fler frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchef Noah Piirainen-Olsson via mejladressen:

Noah@reformoconsulting.se

Ansök här