Om oss

Bakgrund

Idén till att starta eget kom under ett nattpass år 2022, anledning till förverkligandet ligger i förståelse till förbättringsmöjligheterna inom branschen. Med personliga upplevelser från arbetsplatser såg vi tydliga brister bli förbisedda vid upprepade tillfällen, stora som små. Kritiska åsikter övergick gradvis till förebättringsidéer, omedvetna till processen började vi bygga vår nuvarande vision till hållbart företagande. Våra tidigare tjänster krävde vardaglig problemhantering, således utvecklades vår förståelse till planering men även vikten av att tillse rätt person på rätt platts. Organisering av produktionsflöde med implementering av förebyggande lösningar gjorde arbetet lärorikt, det väckte en passion till att hela tiden skapa lösningar till svårare problem.

Det viktigaste vi gjort var helt enkelt att våga agera och att ta klivet från en säker arbetsplats till något mer riskfyllt. Förståelsen till långsiktigt planerande samt utförande skapade en säkerhet i affärsplanens resultatförmåga. Tillsammans med analyser av den dåvarande marknaden kunde vi ständigt plocka upp nya verktyg på vägen mot nästa delmål.

Det underliggande budskapet i dessa texter är anledningen till varför vi startade företaget. Glädjen av att finna ny kunskap tillsammans med det oändliga drivet av att vara bättre idag än var du var igår. Som individer är detta något vi älskar, som företag är det vår kultur. Reformo Consulting är partnern som ser möjligheter när alla andra ser problem.

Våra mål

Vi tror på rätt person på rätt plats. Vi på Reformo Consulting letar efter en uppdragsgivare som vill växa som verksamhet, hitta förbättringar lokalt inom företaget och fatta rätt beslut tillsammans med oss.

Vi sätter värde på organisatoriska relationer mellan oss och våra uppdragsgivare för att tillse deras behov med precision vid varje tillfälle. Genom att involvera och engagera våra konsulter i er företagskultur skapar vi handlingskraft som gör skillnad.

Vår verksamhet har ett evigt driv mot förbättring och tillväxt, detta göra oss till den långsiktiga partnern för er som vill lämna sitt fotspår på marknaden.

Mursal Suudi

Verksamhetschef
0708503817
mursal@reformoconsulting.se

Noah Piirainen-Olsson

Konsultchef
0704876980
noah@reformoconsulting.se